Kelly Nohe Kelly Nohe丨Grønne møbler, injiser et lite mystikk inn i livet!

I alle farger er grønn den mest vitale fargen, den har den medfødte friskheten og naturen, men kan samtidig tolke den elegante og rolige vintagestemningen;grønn er den mest mystiske, drømmende fargen, den er en naturgave, skjult i fjellene og skogene, havets dyp, den er ren til skjør, den er dyp til drømmeaktig, hver gang du injiserer et snev av grønt i hjemme, vil du føle deg kul for livet.Den er ren til skjør og dyp til drømmende.

Nei1

Fargepaletten er fri, levende og sjarmerende, og forenkler kompleksiteten og fokuserer på renhet.Det nye livet etter epidemien, etter trenden med farge, for å sette pris på naturens renhet.

Nei 2

Kelly Nohe 丨Green Furniture Inspiration

Kelly Nohe Kelly Nohe grønne møbler, tolkning av lys, naturlig, frisk og drømmende privat rom, off-beat temperament er aldri lei av å se, fortryllet, hvis du også er tiltrukket av denne helbredende kraften max fargen, kan du velge den foretrukne å lage det dypeste drømmehuset.

Nei 3 Nohe4 Nei5

Den retro romdesignen, ved hjelp av Kelly Nohe Kelly Nohe grønne møbler, rene og dype, kjølige og elegante, med varm belysning, forbedrer rommets luksus i stor grad;grønn er en viktig dekorativ farge for å skape en klassisk stemning, når den smeltes i klassisk stil av møbler, er effekten fantastisk.

Nohe6 Nei7

Plassen kan bruke det originale tregulvet, i den kjølige bakgrunnen og nøytrale teppet, skaphåndtak, lamper og andre småmøbler velger du varme farger, slik at hele rommet blir lyst og aktivt.

Nei8

Kelly Nohe Kelly Nohe til den amerikanske lys luksus design stil og konsept, integrering av moderne møbler designelementer, den perfekte integrering av farge kunst i livsstilen, skaper en mystisk, high-end, elegant design funksjoner, myk i en fasjonabel strømlinjeformet, veldig spennende.

Nohe9

Kelly Nohe Kelly Nohe insisterer på å bruke en trendy kulturell kunstform for å bringe mer designinspirasjon til hele hjemmerommet, bringe motesjarmen til hele rommet til det ekstreme og injisere mer liv i boarealet for deg og din familie.

Nei10


Innleggstid: 15. november 2022
Lukk åpen